TC De Groote Wielen

We zijn een kleine knusse tennisclub met ongeveer 144 leden (1-8-2023) met 4 prachtige banen. Sinds begin 2017 hebben we onze eigen club honk langs de baan. De banen zijn gelegen op het complex aan de Groote Vlietlaan 61. Dit complex wordt gebruikt door meerdere sportverenigingen.

Wil je lid worden van een vereniging waar je bijna altijd een vrije baan vindt? En waar je kunt spelen op aangename Smashcourt tennisbanen waar vrijwel het hele jaar op gespeeld kan worden? En waar je geen bardiensten hoeft te draaien? Meld je dan aan bij TC De Groote Wielen via het inschrijfformulier op deze site.

Onze banen: Smashcourt

TC De Groote Wielen heeft de beschikking over 4  SmashCourt banen. Op dit type tennisbaan heeft de tennisser een goede grip en het glijden en keren gaat moeiteloos. De verminderde kans op overbelasting van enkels en knieën is een bijkomend voordeel. Als zeer positief wordt het balgedrag ervaren, onder andere de balstuit en -snelheid. Een groot pluspunt is dat de speeleigenschappen van SmashCourt het gehele jaar door gelijk blijven.

Het bestuur

We hebben klein actief bestuur met daar omheen een groep van andere enthousiaste vrijwilligers.

Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter
Jim Jansen

Penningmeester
Monique van Esch

Secretaris
Mirjam Janssens

Facilitaire zaken
Bart Damen